Murare Sundsvall

Hos oss på LGW Mur & Kakel finns kompetenta murare som hjälper dig med det mesta inom hantverket i  Sundsvall.

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter
En självklar murare

Mureri, kakel & plattsättning

Är du i behov av en kompetent murare i Sundsvall? Då är vår murarfirma rätt val för dig! Vi levererar noggranna, hållbara och kvalitativa murningsarbeten. Tack vare vår erfarenhet kan vi säkerställa att arbetet utförs på ett korrekt sätt så att inga problem eller skador uppstår längre fram. Vi tar oss an många olika arbeten, allt från murning, kakel, klinker och plattsättning. 

Våra murare på LGW Mur & Kakel är våtrumsbehöriga vilket innebär att vi även kan utföra badrumsrenoveringar. Behörigheten är ett bevis på att vi kan utföra våtrum på ett fackmässigt korrekt sätt och säkerställer kvalitén på arbetet, detta för att du som kund ska känna dig trygg med våra tjänster.

Kund i fokus

På LGW Mur & Kakel lägger vi ett stort fokus på att tillgodose våra kunders önskemål och förutsättningar. Goda kundrelationer är något vi alltid strävar efter och detta uppnår vi genom personlig service och öppna dialoger med våra kunder.

Skatteavdrag

ROT-avdraget

Du som privatperson kan nyttja ROT-avdraget när du anlitar våra murare och hantverkare för  reparation, underhåll, ombyggnad- eller tillbyggnad i bostaden du äger. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger upp till 30% avdrag på arbetskostnaden, dock som högst 50 000 kr per år och person. Om du vill veta mer om ROT kan du antingen höra av dig till oss eller läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Våra tjänster

Traditionellt hantverk

Hantverkare har länge använt sig av material som tegel och betong för att konstruera imponerande och långvariga byggnader i århundraden. Tegel och betong är trots allt populära och miljövänliga material som erbjuder obegränsade designalternativ som både är praktiska och visuellt tilltalande. Kontakta LGW Mur & Kakel om du är i behov av en skicklig murare i Sundsvall.

murare som monterar mur i Härnösand
Inne & ute

Murning

Murning är ett svårt arbete som kräver noggrannhet och precision för att tegelstenarna ska bli plana och inte luta. När du anlitar vår murare får du ett välgjort murningsarbete som är kostnadseffektivt och som inte kompromissar med kvalitet. Vi arbetar med många olika sorters material men även med en mängd olika arbetsmoment.

badrum
Ett lyft

Badrumsrenovering

Ett fräscht och funktionellt badrum kan höja hela upplevelsen i hemmet och kan även öka värdet på fastigheten. Om du går i tankarna att renovera badrummet så kan du vända dig till oss, vi innehar våtrumsbehörighet. Detta innebär att vi kan renovera badrummet på ett fackmässigt korrekt sätt.
Vitt kakel i kök
Kakel & klinker

Plattsättning

Vid plattsättning är underarbetet ett viktigt moment då det avgör hur bra plattorna sätter sig. Om underarbetet är dåligt finns det risk att plattorna flyttar på sig. Med LGW Mur & Kakel behöver du inte oroa dig. Vi arbetar på ett snabbt och smidigt sätt och har givetvis alla färdigheter som krävs för att utföra ett högkvalitativt arbete.

Service & Bemötande

Vår ambition är att förse alla våra kunder med högklassig service och ett trevligt bemötande.

Flexibilitet

Målsättningen för våra murare i Sundsvall är att kunna tillgodose behoven för såväl privatpersoner som företag.

Detaljorienterad

Vi utför alla updrag med hög precision och eftertanke. Du som kund kan alltid räkna med ett högkvalitativt arbete.

Murare bygger murvägg i Kramfors
Om oss

Om LGW Mur & Kakel

Välkommen till LGW Mur & Kakel, din närmsta murare i Sundsvall! LGW Mur & Kakel har en lång erfarenhet och bred kunskap i branschen. Behöver du någon som kan renovera badrummet, mura en öppen spis eller sätta plattor i köket så är vi den rätta firma för jobbet. Vi utför högkvalitativa arbeten inom murning, kakel och klinker och plattsättning.

Murare i Sundsvall

För dig som bor i Sundsvall är våra murare nära till hands. Ta hjälp av oss oavsett vad det gäller inom mureri och/eller kakel. Självklart hjälper vi även kunder utanför Sundsvall såsom Härnösand, Kramfors och Sollefteå.

Hör av dig

Kontakta oss

Tveka aldrig på att kontakta oss om du har några frågor eller behöver komma i kontakt med en murare.

Ring

070 - 518 73 80

Offert

Begär offert

Postadress

Ringvägen 3, 870 52 Nyland