Murare Kramfors

Hos oss på LGW Mur & Kakel finns kompetenta murare som hjälper dig med det mesta inom hantverket i Kramfors.

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter
En självklar murare

Murare, kakel & plattsättning i Kramfors

Behöver du en murare i Kramfors? Vi är en murarfirma i Kramfors som levererar noggranna och högkvalitativa murningsarbeten för att säkerställa att inga problem eller skador uppstår längre fram. De tjänster vi erbjuder är murning, kakel och klinker och plattsättning. Våra murare på LGW Mur & Kakel är våtrumsbehöriga vilket innebär att vi även kan utföra badrumsrenoveringar. Behörigheten är ett bevis på att vi kan utföra våtrum på ett fackmässigt korrekt sätt och säkerställer kvalitén på arbetet, detta för att du som kund ska känna dig trygg med våra tjänster.

Kund i fokus

Vi på LGW Mur & Kakel drivs av att göra dig som kund nöjd. Därför är vi alltid noggranna med att anpassa arbetet efter kundens önskemål och förutsättningar. Givetvis erbjuder vi dessutom förstklassig service samt håller en god kommunikation med kunden.

Skatteavdrag

Använd ROT-avdraget när du anlitar våra murare

Du som privatperson kan nyttja ROT-avdraget när du anlitar våra murare och hantverkare i Kramfors för reparation, underhåll, ombyggnad- eller tillbyggnad i bostaden du äger. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger upp till 30% avdrag på arbetskostnaden, dock som högst 50 000 kr per år och person. Om du vill veta mer om ROT kan du antingen höra av dig till oss eller läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Våra tjänster i Kramfors

Traditionellt hantverk

Hantverkare har länge använt sig av material som tegel och betong för att konstruera imponerande och långvariga byggnader i århundraden. Tegel och betong är trots allt populära och miljövänliga material som erbjuder obegränsade designalternativ som både är praktiska och visuellt tilltalande. Kontakta LGW Mur & Kakel om du är i behov av en skicklig murare i Kramfors.

murare som monterar mur i Härnösand
Inne & ute

Murning

Murning är ett svårt arbete som kräver noggrannhet och precision för att tegelstenarna ska bli plana och inte luta. När du anlitar vår murare får du ett välgjort murningsarbete som är kostnadseffektivt och som inte kompromissar med kvalitet. Vi arbetar med många olika sorters material men även med en mängd olika arbetsmoment.
badrum
Ett lyft

Badrumsrenovering

Ett fräscht och funktionellt badrum kan höja hela upplevelsen i hemmet och kan även öka värdet på fastigheten. Om du går i tankarna att renovera badrummet så kan du vända dig till oss, vi innehar våtrumsbehörighet. Detta innebär att vi kan renovera badrummet på ett fackmässigt korrekt sätt.
Vitt kakel i kök
Kakel & klinker

Plattsättning

Vid plattsättning är underarbetet ett viktigt moment då det avgör hur bra plattorna sätter sig. Om underarbetet är dåligt finns det risk att plattorna flyttar på sig. Med LGW Mur & Kakel behöver du inte oroa dig. Vi arbetar på ett snabbt och smidigt sätt och har givetvis alla färdigheter som krävs för att utföra ett högkvalitativt arbete.

Service & Bemötande

Vår ambition är att förse alla våra kunder med högklassig service och ett trevligt bemötande.

Flexibilitet

Målsättningen för våra murare i Kramfors är att kunna tillgodose behoven för såväl privatpersoner som företag.

Detaljorienterad

Vi utför alla updrag med hög precision och eftertanke. Du som kund kan alltid räkna med ett högkvalitativt arbete.

Murare bygger murvägg i Kramfors
Om oss

Om LGW Mur & Kakel

Välkommen till LGW Mur & Kakel, din närmsta murare i Kramfors! LGW Mur & Kakel har en lång erfarenhet och bred kunskap i branschen. Behöver du någon som kan renovera badrummet, mura en öppen spis eller sätta plattor i köket så är vi den rätta firma för jobbet. Vi utför högkvalitativa arbeten inom murning, kakel och klinker och plattsättning.

Murare i Kramfors

För dig som bor i Kramfors är våra murare nära till hands. Ta hjälp av oss oavsett vad det gäller inom mureri och/eller kakel. Självklart hjälper vi även kunder utanför Kramfors såsom Härnösand, Sollefteå och Sundsvall.

Hör av dig till oss

Kontakta våra murare

Tveka aldrig på att kontakta oss om du har några frågor eller behöver komma i kontakt med en murare.

Ring

070 - 518 73 80

Offert

Begär offert

Postadress

Ringvägen 3, 870 52 Nyland